Skip links

Privatumo politika

Internetinės svetainės užklausos

Kai pateikiate užklausą mūsų internetinėje svetainėje www.metaloasai.lt, tam, kad galėtume atsakyti į Jūsų klausimus, mes renkame ir tvarkome Jūsų vardą, elektroninio pašto adresą, nurodytą komentarą. Šiuos Jūsų asmens duomenis tvarkome sutikimo pagrindu. Jums nepateikus šių asmens duomenų „metaloasai.lt“ negalės atsakyti į Jūsų užklausą.

Duomenų apsauga

Mes duomenų tvarkymui taikome saugos ir tvarkymo reikalavimus, nustatytus Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatyme ir ES Bendrajame duomenų apsaugos reglamente.

Mes imamės atitinkamų techninių ir organizacinių priemonių, kad užtikrintume visų duomenų apsaugą nuo netyčinio ar neteisėto sunaikinimo arba netyčinio praradimo, pakeitimo, neįgalioto atskleidimo arba prieigos, ir nuo visų kitų neteisėtų apdorojimo formų.

Jūsų sutikimai ir teisės

Jūs turite teisę bet kada, susisiekę su mumis el. pašto adresu info@metaloasai.lt, susipažinti su mūsų tvarkomais Jūsų asmens duomenimis ir kaip jie yra tvarkomi, reikalauti ištaisyti neteisingus, neišsamius, netikslius savo asmens duomenis, reikalauti sustabdyti, išskyrus saugojimą, savo asmens duomenų tvarkymo veiksmus, kai duomenys tvarkomi nesilaikant įstatymų ir šios politikos sąlygų, taip pat teisę gauti savo asmens duomenis susistemintu, įprastai naudojamu ir kompiuterio skaitomu formatu (teisė į duomenų perkeliamumą). Jeigu manote, kad Jūsų asmens duomenys yra tvarkomi neteisėtai, Jūs turite teisę pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai (A. Juozapavičiaus g. 6, 09310 Vilnius, tel. (8 5) 271 2804, 279 1445, el. paštas ada@ada.lt).

Slapukai

Siekiant užtikrinti galimybę Jums patogiau ir efektyviau naršyti Svetainėje bei pateikti Jums naudingus pasiūlymus, Svetainėje naudojame šiuos Slapukus:

SAUSAINIUKAS (ANGL. COOKIE) TIPAS GYVAVIMO LAIKAS APRAŠYMAS
__utma, __utmb, __utmc, __utmt, __utmz, __utmx, __utmxx nuolatinis 2 metai Google analitika. Vartotojų lankomumo analizė
_ga, _gat, _gid, AMP_TOKEN, _gaexp nuolatinis 2 metai Tikslu atskirti lankytoją, vertinti ir stebėti jo atliekamus veiksmus, gerinti vartotojo patirtį ir paslaugų kokybę.

UAB „Metalo asai“

Įmonės kodas: 304493166 
PVM kodas: LT100010964914 
Paliūniškio 11, Panevėžys
Atsiskaitomoji sąskaita: LT107300010151575180 
AB Swedbank bankas, banko kodas 73000 

Direktorius 
Romas Mačiulaitis 
+37060321464 
metalodarbai123@gmail.com

Buhalterija 
Laura Kartanienė 
+37068732010 
info@metaloasai.lt

Siųsdami formą, sutinkate su mūsų privatumo politika. Jūsų įvesti duomenis niekada nebus perduoti trečiosioms šalims.

Metaloasai.lt | Visos teisės saugomos © 2018